Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, birlik ve beraberlik içerisinde gönül birliğiyle herhangi bir ayrışmaya meydan vermeden çalışmalara devam edildiğini bildirdi.

        Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıç, yerel seçimlere hazırlık toplantısında partisinin Kırşehir belediye başkan aday adaylarıyla bir araya geldi.

        Aday adaylarından çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıç, yerel seçimlerde partisinin ve adaylarının kentte başarılı sonuçlar alacağını aktardı.

        Kırşehir'in hizmet, yatırım ve belediyecilik açısında gereken destekleri almayı en çok hak eden şehirlerden olduğunu vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

        "Çevre illere bakıldığında turizm, ulaşım, sanayi ve belediye hizmetleri açısında Kırşehir, en az yararlanan iller arasındadır. Bunun sebebi merkezi yönetimlerin bürokratik ilişkilerin yeterince güçlendirilemediği, Ankara'ya Kırşehir sorunlarının anlatılamadığı veya etkin rol alınamadığıdır. MHP, yerel seçim çalışmalarına hız vererek il ve ilçe belediye başkanlıklarına aday adayı olan arkadaşlarımızın çalışmalarına başlamaları, vatandaşlarımıza parti politikalarımızın anlatılması konusunda önemli temalar bildirilmiştir. Birlik ve beraberlik içerisinde gönül birliğiyle herhangi bir ayrışmaya meydan vermeden çalışmalara devam edilmektedir."

        Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Yasin Berktaş da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa