Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kırşehir Haberleri

Kar yağışı sonrası bastıran tipi sürücülere zor anlar yaşattı

(Fotoğraflı - Görüntülü)

Haber : Enderhan Öz

Kamera : Enderhan Öz

KIRŞEHİR (İHA) - Kar yağışı ile birlikte etkili olan tipi Ankara-Kayseri karayolu üzerinde seyreden sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kırşehir'de 61. Karayolları Şube Şefliği yetkilileri Ankara-Kayseri karayolunun ulaşıma açık olduğunu bazı bölgelerde ise tipi nedeni ile görüş mesafesinin düştüğünü bildirdi. Görüş mesafesinin düştüğü noktalarda sürücülerin yavaş seyretmeleri gerektiği uyarısında bulunan bölge trafik ekipleri, yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarının da yapıldığını bildirdi.

Öte yandan Kırşehir-Akpınar karayolunda ise şiddetli tipi nedeni ile bir TIR kontrolü kaybedilerek yoldan çıktı. Olay sonrası karayolu kısa süreli trafiğe kapandı. TIR'ı yoldan çıkan sürücüsünün imdadına ise karayolları ekipleri yetişti.

(EÖ-GD)

14.12.2016 03:02:09 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri