Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Kur'an kursunun 4-6 yaş gurubu 20 öğrencisi mezun oldu.

        Bahşılı Atatürk İlkokulu'nda, Ulucami Kur'an Kursu'nda eğitimlerini tamamlayan 4-6 yaş gurubu 20 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Mintaha Sarıkaya, İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, veliler ve öğrenciler katıldı.

        Kaymakam Sarikaya, emeği geçen öğretmenlere ve ailelere teşekkür etti.

        Müftü Kocatürk de "Halkımıza ve çocuklarımıza dinimizi doğru şekilde öğretmekle görevliyiz. Çocuklarımız bu yaşta Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrenmedeki becerilerini gösterdiler. Allah, ailelerinden razı olsun. Biz bu yavrularımızı, evlatlarımızı birer ışık gibi görüyoruz. Etraflarına, memleketlerine faydalı evlatlar olacaklar." dedi.

        Müftülük personeli Damla Kelleci ise öğrencilerin Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrendiğini, 8'inin de hatim yaptığını söyledi.

        Konuşmaların ardından öğrencilere belge, madalya ve hediye verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa