Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Kimler gidecek, kimler gelecek? Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Başakşehir mağlubiyetiyle evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisine son veren Galatasaray’da taşlar yerinden oynuyor! Her defasında ocak ayını işaret eden teknik direktör Fatih Terim, üç oyuncunun biletini keserken listeye yeni bir isim de eklenebilir.

        • 2

          İmparator’un sezon başından bu yana istenilen performansı gösteremeyen Mariano, Nagatomo ve Belhanda’nın ardından Ryan Babel’in de gönderilmesini isteyebilir. Hollandalı futbolcunun kalan haftalarda aynı görüntüyü sergilemesi halinde menajerine "Kulüp bul" talimatı verilebilir.

        • 3

          Fatih Terim, Jean Michael Seri ve Gaziantep FK maçında sakatlanan Florin Andone’nin de sözleşmelerinin feshedilip kulüplerine geri gönderilmesini istedi.

        • 4

          Andone’den Nisan ayına kadar faydalanamayacaklarını belirten Terim’in yönetime, “İyi bir oyuncuydu ancak ikinci yarıda bize katkı sağlayamayacak. Kontenjanı doldurmasına gerek yok. Yerine başka bir oyuncu bakalım” diyerek transferi işaret ettiği kaydedildi.

        • 5

          KAAN AYHAN BOMBASI

          Luyindama'nın sezonu kapatmasının ardından Galatasaray’da stoper transferine öncelik verildi. Fatih hoca, Kaan Ayhan’ı istedi...

        • 6

          ONYEKURU TAMAM!

          Cimbom geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Henry Onyekuru ile takıma tekrar dönmesi konusunda anlaştı. 22 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu, Galatasaray’ın teklifine "Tamam" derken, gözler sezon başında imza attığı Monaco’ya çevirildi.

        • 7

          Yönetim, Onyekuru'nun 1.5 sezonluğuna kiralanması için Fransız kulübüne 1.5 milyon euro önerip beklemeye geçti. Monaco’dan onay çıkarsa transfer devre arası gerçekleştirilecek.

        • 8

          BALOTELLİ SÜRPRİZİ

          Gazzetta dello Sport önceki günkü sayfalarında İtalyan oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşmasının muhtemel olduğunu öne sürdü. Balotelli bu sezon Brescia formasıyla çıktığı 7 maçta 2 gol attı.

        • 9

          29 yaşındaki oyuncu daha önce pek çok kez Türk kulüplerinin gündemine gelmişti. Galatasaray Andone ve Falcao’nun sakatlığı, Diagne’nin de kiraya verilmesi nedeniyle forvet bölgesinde sıkıntı yaşıyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa