Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklaması | Son dakika haberleri

        Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni tanıştığımız birisi de değil oturacağız yemek yiyeceğiz, konuşacağız bölgenin ülkenin dünya kadar sorunu var" ifadelerini kullandı.

        EKREM İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

        Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek misiniz?" sorusuna "Onu bilmiyorum eğer talep olursa görüşürüz. Partili arkadaşlarımız oturup konuşacağız" ifadelerini kullandı.

        "O HABERLERİN HEPSİ ASPARAGAS"

        İmamoğlu ile Kurban Bayramı'nda bayramlaştıklarını aktaran Kılıçdaroğlu, önümüzdeki Çarşamba günü yemekte buluşulacağı söylentilerine karşılık olarak böyle bir talebin olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: Arkadaşlar onların hepsi asparagas Çarşamba günü yemek yiyeceğiz diye bir şey yok. Öyle bir durumda sayın başkan arar ona göre önceden konuşuruz. Benim programım onun programı uygun olması lazım. Elbette konuşuruz...

        Haberin görseli AA tarafından servis edilmiştir, temsilidir

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa