Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, Spor Toto Süper Lig'de iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtip, transfer yasağını kaldırmalarının ardından yeni sezon için iddialı bir kadro kuracaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, Yukatel Kayserispor'un Süper Lig'de geride kalan 33 haftalık performansı, teknik direktör Çağdaş Atan'ın etkisi, ligdeki yabancı oyuncu kuralı ve gündeme dair AA muhabirine değerlendirmede bulundu.

Yüksek maliyetli kadroların başarı garantisi olmadığını vurgulayan Koç, "Türkiye'de futbol bireysel çabaya ve oyuncular üzerine kurulduğu için, çok transfer yapıldığında takımların başarılı olacağı algısı hakim. Ancak Kayserispor'da bu böyle algılanmıyor. Çağdaş Hoca'mızın bir sistemi var. Burada oyuncunun kim olduğu önemli değil. Takım, sistemine sadık kaldığı sürece oyun karşılık buluyor. Kayserispor şu an beşinciliği kovalıyor. Transfer yapmak her zaman başarıyı getirmiyormuş. Bunu Kayserispor kanıtlamış oldu." diye konuştu.

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın bu sezonki başarıdaki etkisine değinen Koç, "Oyuncular, camia, taraftar ve yönetim, hocamızla iyi bir iletişim içinde. Hocamız ne yaptığını çok iyi biliyor. Oyun kurgusu iyi olan ve her maçta rakibe sürpriz yapan bir teknik adam. Kendisiyle çalışmayı seviyoruz ve onunla devam ediyoruz. Tabii ki ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı bazı zorluklar var ama bunları bahane olarak görmüyoruz. Çağdaş Hoca da ilk geldiğinde transfer tahtasının kapalı olmasını bir bahane olarak görmemişti. 'Ben bu şartları bilerek geldim ve bu kadro ile başarılı olacağım.' hissiyatını taraftara verdi. Sonunda da başarılı oldu. Sezonun tamamlanmasına çok kısa bir süre kaldı. Bence Çağdaş Hoca bir destan yazdı. Yönetim olarak kendisini tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ