Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi müstakil konut yapımı için kat karşılığı ihale düzenleyeceğini duyurdu.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 60 müstakil konut için 26 Haziran Çarşamba, 60 konut için 3 Temmuz Çarşamba ihale düzenlenecek.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin ilk yatay mimari projesini hayata geçirmek için gerçekleştirilecek ihalelerin ardından çalışmalara başlanacağını bildirdi.

        Yeni dönem projelerini ivedi şekilde hayata geçireceklerini belirten Palancıoğlu, "Bizi en çok heyecanlandıran projelerimizden olan yatay mimari projemiz, Altınoluk Mahallesi'nde ihaleye çıkıyor. Konutlarımızın üzerinde güneş enerjisi ve yağmur suyu toplama hattı olacak. Deprem, ülkemizin gerçeği. Belediye olarak vatandaşlarımızın can güvenliği, huzuru, konforu için yenilikçi projemizin çalışmalarına başlamak için ihalelerimizi düzenliyoruz. İhalemize tüm müteahhit firmalarımızı bekleriz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa