Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'de Melikgazi Belediyesi ilçedeki kavşakların daha estetik ve yeşil görünüme kavuşması amacıyla peyzaj düzenleme çalışmaları yürütüyor.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kent genelindeki bazı kavşaklara led ışıklar, renkli taşlar ve çeşitli süs bitkileri konuluyor.

        Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçe sınırları içerisindeki dönel kavşaklarda peyzaj tasarımları yaptıklarını belirtti.

        Peyzaj çalışmaları kapsamında su tasarrufuna dikkat ettiklerini ifade eden Palancıoğlu, "Çalışmalarda bitkilerimizi damla sulama yöntemiyle sulayıp, su israfının önüne geçiyoruz. Mevsimlik çiçek dikilen alanlarımızı azaltıp, uzun yıllar kalıcı bitkiler ekiyoruz. Tasarımlarda ağırlıklı olarak taflan, şimşir, berberis, lavanta, ateş dikeni, phormium, bodur ardıç ve alev çalısı gibi çok sayıda bitki kullanıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa