Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kate Winslet'tan Leonardo DiCaprio itirafı
        • 1

          Oscar, BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre ödüllerinin sahibi olan İngiliz oyuncu Kate Winslet, samimi açıklamalarda bulundu. Winslet, "Titanik" filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio hakkında konuştu.

        • 2

          "GÖZYAŞLARINA BOĞULDUM"

          DiCaprio'yla yeniden bir araya geldiğinde gözyaşlarına boğulduğunu aktaran Kate Winslet, buluşma anlarından bahsetti. Ünlü isim, "Gözyaşlarına boğuldum. Onu hayatımın yarısı kadar süredir tanıyorum!" ifadelerini kullandı.

        • 3

          46 yaşındaki Winslet, "Kendimi New York'ta bulmuşum ya da o Londra'daymış da yemeğe çıkıp ya da kahve içip, arayı kapatma şansımız olmuş gibi değil." dedi.

        • 4

          "ÖMÜR BOYU BİRBİRİMİZE BAĞLI OLACAĞIZ"

          Kate Winslet, sözlerini, "Ülkelerimizden ayrılamadık. Dünya çapındaki çok fazla arkadaşlık gibi biz de Covid yüzünden birbirimizi özledik. O benim arkadaşım, çok yakın arkadaşım. Ömür boyu birbirimize bağlı olacağız." şeklinde noktaladı.

        • 5

          Winslet ve DiCaprio, James Cameron'ın 1997 yapımı romantik draması "Titanik"te "Rose" ve "Jack" karakterlerine hayat vermişti. Çekimler sırasında Kate Winslet 21, Leonardo DiCaprio ise 22 yaşındaydı.

        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa