Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu Candaroğulları Mahallesi'nde bir markette henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı gece geç saatlerde yangın çıktı. Yangında market kullanılamaz hale gelirken, 2 dairede de yangından zarar gördü.

        Edinilen bilgiye göre, Candaroğulları Mahallesi'nde Muammer Maden’e ait markette gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Daha sonrasında doğalgaz patlaması sonucu yangın büyüdü ve üst katta bulunan dairelere de sıçradı. İhbar sonrası olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Yangında market yanarak kullanılamaz hale gelirken, üst kattaki iki dairede de maddi hasar oluştu.

        Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa