Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa: 1 - Atiker Konyaspor: 1 | MAÇ SONUCU - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın açılış maçında 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip Ömer Ali Şahiner'le 1-0 öne geçse de Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncusu Ben Youssef'in golüne engel olamayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Kasımpaşa'da Koita'nın bir şutu da direkten döndü.

        Ev sahibi Kasımpaşa maça çok hızlı başladı: İlhan'ın pasında ceza sahasına giren Perica, rakibinden sıyrıldı ve çok sert vurdu ancak isabet sağlayamadı.

        Lacivert-beyazlılar 10. dakikada bir gol pozisyonundandaha yararlanamadı: Kasımpaşa'nın kanat akınında penaltı noktası üzerinde kafayı vuran Perica oldu ama top Ertuğrul'da kaldı.

        REKLAM

        SON ANDA SAVUNMA!

        Ev sahibi 12. dakikada yine tehlikeli geldi: Koita'nın pasında Trezeguet ceza sahasında topla buluştu ve Skubic'tençalımla sıyrıldı ancak çaprazdan çok sert vuruşuna ayak koyan Ali Turan oldu.

        14. dakika oynanırken Kasımpaşa kanat akınlarıyla gelmeye devam etti.: Ceza sahasında topla buluşan Trezeguet, bomboş durumda olan Koita'yı buldu. Koita ölçtü, biçti, vurdu ama Ertuğrul gole izin vermedi.

        BU KEZ SCUFFET GOLE İZİN VERMEDİ!

        Konyaspor, maçtaki ilk tehlikeli atağını 23. dakikada gerçekleştirdi: Organize gelişen atakta Skubic'in pasında topla buluşan Volkan, çalımını attı ve çok sert vurdu ancak isabet sağlayamadı.

        25. dakika oynanırken Volkan'ın pasında ceza sahasına sarkan Skubic, kaleci Scuffet'i geçemedi. Seken topu Yatabare tamamladı ancak o da Scuffet'e takıldı. Pozisyona noktayı Ömer Ali koydu. Ömer Ali, sert bir vuruşla Konyaspor'u 1-0 öne geçirdi.

        REKLAM

        Kasımpaşa 40. dakikada yine etkili geldi: Trezeguet'nin pasında topla buluşan Tarkan çok sert vurdu ancak savunmada karşılayan Ali Turan oldu.

        Karşılaşmanın ilk yarısı Konyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

        Karşılaşmanın 51. dakikasında Kasımpaşa gole çok yaklaştı: İkinci yarının başında sağ kanada geçen Mısırlı yıldız Trezeguet, yay üstünden çok sert vurdu ama kaleye yönelen top takım arkadaşı Koita'dan döndü.

        BEN YOUSSEF ATTI!

        Kasımpaşa 56. dakikada aradığı golü buldu: Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Hajradinovic'in arka direğe yaptığı ortayı Ben Youssef uçarak yaptığı kafayla tamamladı ve topu ağlarla buluşturdu.

        Mücadelede 62. dakika oynanırken Konyaspor'da Yatabare iki rakibinden çok şık bir çalımla sıyrıldı ancak ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruş, Ben Youssef'ten döndü.

        REKLAM

        Kasımpaşa 74. dakikada direğe takıldı: Çalımlarla ceza sahasına giren Koita, dar açıdan çok ama çok sert vurdu ancak top direkte patladı.

        Karşılaşmanın başından 81. dakikaya kadar Kasımpaşalı futbolcular 24 kez rakip ceza sahasında topla buluşurken, Konyaspor rakip ceza alanında sadece 12 kez topla buluşabildi.

        Ev sahibi 84. dakikada yine çok tehlikeli geldi: Kasımpaşa'nın kanat akınında savunmadan seken ortayı dışarıda Karim Hafez tamamladı ancak top kalecinin kucağında kaldı.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 39'a yükseltirken Atiker Konyaspor haftayı 43 puanla kapadı. Kasımpaşa, ligin son haftasında Beşiktaş'a konuk olacak. Konyaspor ise Akhisarspor'u ağırlayacak.

        KASIMPAŞA: 1 - ATİKER KONYASPOR: 1

        Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

        Hakemler: Koray Gençerler, Osman Gökhan Bilir, Gökmen Baltacı

        Kasımpaşa: Scuffet, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Karim Hafez, Tarkan Serbest, Koita, Hajradinovic (Dk. 90+1 Josue Sa), İlhan Depe (Dk. 69 Heintz), Trezeguet, Perica (Dk. 46 Veigneau)

        Atiker Konyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Skubic, Ali Turan, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Jevtovic, Ömer Ali Şahiner (Dk. 77 Hurtado), Milosevic, Fofana (Dk. 65 Hadziahmetovic), Yatabare (Dk. 65 Jahovic)

        Goller: Dk. 25 Ömer Ali Şahiner (Atiker Konyaspor), Dk. 56 Ben Youssef (Kasımpaşa)

        Sarı kartlar: Dk. 20 Ferhat Öztorun (Atiker Konyaspor), Dk. 77 Ben Youssef (Kasımpaşa)

        MAÇTAN DAKİKALAR

        İLK YARININ DAKİKALARI

        15. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Trezeguet, pasını ceza yayı önündeki Perica'ya çıkardı. Bu oyuncu, meşin yuvarlağı bekletmeden Koita'ya aktardı. Koita'nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top, açısını daraltan kaleci Ertuğrul Taşkıran'dan döndü.

        24. dakikada Skubic'in pasında topla buluşan Volkan Fındıklı'nın açısını düzelttikten sonra ceza sahası dışından yaptığı vuruşta kaleci Scuffet meşin yuvarlağı kornere çeldi.

        25. dakikada Atiker Konyaspor öne geçti. Volkan Fındıklı'nın savunmanın arkasına pasında altıpasın önünde topla buluşan Skubic'in şutunda meşin yuvarlak kaleci Scuffet'ten döndü. Pozisyonu takip eden Milosevic'in yaptığı vuruşta Scuffet açısını daraltarak bir kez daha topa müdahale etti. Ardından seken topta Ömer Ali Şahiner'in penaltı noktası civarından sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

        Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Atiker Konyaspor mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

        İKİNCİ YARININ DAKİKALARI

        56. dakikada Kasımpaşa beraberliği sağladı. Trezeguet, sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda pasını Hajradinovic'e çıkardı. Bu oyuncunun ceza sahasına ortasında Ben Youssef'in arka direkte yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1

        73. dakikada topla buluşan Koita'nın, şık çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak direkten döndü.

        90+2. dakikada Trezeguet'nin sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Ertuğrul arka direkte topu son anda tokatladı. Ardından topu önünde bulan Veigneau pasını Heintz'a verdi. Heintz'ın şutunda savunmaya çarpan top kaleci Ertuğrul'da kaldı.

        Karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa