Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West ile Julia Fox aşk yaşıyor: Yeni sevgilisiyle gecelerde - Dünyadan Magazin Haberler
        • 1

          Dört çocuğunun annesi Kim Kardashian (41) ile gösterişli bir şekilde başladığı evliliği fiilen biten, resmi olarak da sona ermek üzere olan Kanye West (44), oyuncu Julia Fox (31) ile aşk yaşamaya başladı. West, önceki gün yeni sevgilisiyle birlikte görüntülendi.

        • 2

          Artık ilişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan ikili, Hollywood'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

        • 3

          İlişkileri daha önce fotoğraflanarak belgelenen çift, ilk kez el eleydi.

          "REKLAM AŞKI DEĞİL"

          Fox, Kanye West ile yaşadığı ilişki hakkında anı yaşadığını ve çok büyük beklentileri olmadığını söyledi. Oyuncu ayrıca, "Hiçbir etiket yok, Sadece birbirlerine kendilerini iyi hissettiren insanlar var" diye konuştu.

        • 4

          Basının yoğun ilgi gösterdiği West ile Fox, restoran çıkışında ayrıldı. Kanye West, kendi otomobiline binerken Fox ise sevgilisiyle vedalaşarak, evinin yolunu tuttu.

        • 5

          44 yaşındaki rapçi ile "Uncut Gems" filminin oyuncusu Fox, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte çıktıkları akşam yemeğinde ilk kez birlikte görüntülenmişti.

        • 6

          RANDEVUYU FOTOĞRAF ÇEKİMİNE DÖNÜŞTÜRDÜ

          West'in yeni sevgilisi Fox ile olan ikinci randevusu da olay olmuştu. İkilinin buluşması ise sosyal medyada tepki çekmişti.

        • 7

          Ünlü rapçi, bir restorandaki randevuyu Interview Magazine için özel bir fotoğraf çekimine dönüştürmüştü. Ayrıca Kanye West'in fotoğraf çekimli yemek öncesinde bir oda dolusu kıyafet getirerek, sevgilisinin stilini de yönettiği öğrenilmişti.

          Geçtiğimiz hafta perşembe günü ünlü oyuncu, Interview Magazine'de randevuya dair bir yazı yayınlamış ve yeni yıl öncesi Miami'de tanıştıklarını açıklamıştı.

        • 8

          "YEMEKTEN SONRA SÜRPRİZ YAPTI"

          Fox, yazıda sürprizle ilgili, "Restoranda, insanlar yemek yerken Ye, benim için bütün bir fotoğraf çekimini yönetti. Yemekten sonra Ye bana bir sürpriz yaptı. Bütün bir otel süiti giysilerle doluydu. Gerçek bir Külkedisi gibi hissettim! Bunu nasıl yaptığını ya da hepsini zamanında oraya nasıl getirdiğini bilmiyorum. Ama çok şaşırdım. Mesela, ikinci buluşmada kim böyle şeyler yapar ki?" ifadelerini kullanmıştı.

          Oyuncunun bu yorumundan sonra sosyal medyada birçok kişi, "Biraz hızlı gitmiyor musunuz?" yorumunda bulunmuştu.

        • 9

          Öte yandan Kanye West ile dört çocuğunun annesi Kim Kardashian arasındaki boşanma davası sürerken, reality show yıldızı da komedyen Pete Davidson ile ilişki yaşıyor.

        • 10

          Kısa bir süre önce adını "Ye" olarak değiştiren West'in yeni sevgilisi Julia Fox ise son olarak Peter Artemiev ile birlikteydi. Fox'un bu birliktelikten bir oğlu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa