Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Kadıköy'de belediye ekipleri, yayaların haklarını korumak ve kanunundaki maddeyi uygulamak amacıyla kaldırım üzerinde bulunan scooterı toplamaya devam ediyor.

DHA'nın haberine göre belediyeden yapılan açıklamada, belli bir sistem kurulana kadar özel ekipler tarafından her gün denetimlere devam edileceği belirtildi.

91 BİN TL'LİK CEZA KESİLDİ

Dün ve bugün yapılan denetimler kapsamında toplam 153 scooter toplanarak depolara götürüldü. Bugüne kadar yapılan denetimlerde toplamda 94 bin 401 TL'lik cezai işlem uygulandı.

Kadıköy Belediyesi ekipleri, dün Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı tarafından yapılan açıklamanın ardından harekete geçmişti. Dün yapılan denetimlerde Kadıköy sokaklarında inceleme yapan Başkan Şerdil Dara Odabaşı ve ekipler 82 adet scooterı toplarken toplam 250 adet scooter da firmalarına teslim edilmişti. Bugün yapılan denetimler ile de 71 scooter toplanıp, depolara götürüldü. Kadıköy Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetimler, belediyenin yaptığı açıklamaya göre belli bir sistem kurulana kadar her gün devam edecek. Öte yandan belediye yaptığı açıklamada, denetimler başladıktan sonra bugün gözle görülür bir şekilde kaldırım üzerindeki scooterlarda azalma olduğunu bildirdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ