Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kalbimdeki Deniz 52. yeni bölüm fragmanı... Deniz'i kahreden ayrılık!

        Kalbimdeki Deniz 52. yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde mahkeme Ozan'ın velayetini Alihan'a veriyor. Deniz bu durum karşıısnda kahroluyor. Peki Mirat, bu duruma nasıl tepki verecek? Deniz'in evladından ayrılması karşısında ne yapacak? İşte Kalbimdeki Deniz fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar.

        KALBİMDEKİ DENİZ 52. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle artacak, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirecektir. Peki ya Mirat; bu duruma, Deniz’in gözleri önünde acı çekmesine daha fazla izin verebilecek midir?

        Okul gezisi sırasında ve dönüşte yaşananlar Ece, Mustafa, Yosef ve Figen için çok ciddi sonuçlar doğuracak, her biri kendilerini, hislerini sorgulayıp önemli kararlar almak zorunda oldukları bir eşikte bulacaktır. Hülya doğacak bebeğini düşünerek Nejat’la arasını iyi tutması gerektiğine karar verirken Şebnem ve Ünal buna engel olmak için ellerinden geleni yapacaktır. Fikriye’yse mahalleye gelen davetsiz bir misafir ve bu misafirin yol açtığı tatsız olaylar yüzünden kaybettiği hafızasına kavuşacaktır.

        REKLAM
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa