Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Kadir Şeker, Konya'da sevgilisi Ayşe D.'yi darp eden Özgür Duran'ı engellemek isterken, Duran'ın ölümüne sebep olmuştu. Türkiye'nin gündemine oturan ve "meşru müdafaa mı, cinayet mi" diye tartışılan olayla ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, tanıkların ifadelerini aldı.

Read more!

“YARDIM ETME AMACIYLA GELDİ”

Özgür Duran’ın sevgilisi Ayşe D., ifadesinde, Özgür Duran'la tartıştıkları sırada, Kadir Şeker’in elinde bıçakla yanlarına geldiğini söyledi.

Ayşe D., ifadesinde özetle şunları söyledi: "Kadir, sağ elinde uzunca siyah bir bıçakla yanımıza geldi. Özgür’e 'kadını neden rahatsız ediyorsun' dedi. Özgür de 'sana ne lan, o benim karım' dedi, yüzüğünü gösterdi. Kadir tekrar, 'o zaman niye bu kadar ağlatıyorsun' dedi. Aralarında bağrışma oldu. Arbede çıkmasın diye 'evet eşim' dedim. Bunun üzerine Kadir gideceği yöne yürümeye başladı. İtişmeye başladılar, kadir elindeki bıçağı hafif hafif Özgür'e göstermekteydi…Bir anda birbirlerini sarıldılar. Özgür oradaki çalıların üzerine bir anda sırt üstü düştü. Kadir, Özgür’ün yan tarafında düştü. Üzerine düşüp düşmediğini hatırlamıyorum. Kadir'in benim ağladığımı duyup Özgür’ün bağırdığını duyunca yardım etme amacıyla bizim yanımıza geldiğini düşünüyorum.”

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ