Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ Ahmet Turhan ALTAY / İZMİR, (DHA)SPOR Toto Süper Lig'de Altay'la deplasmanda 1-1 berabere kalan GZT Giresunspor'un Teknik Direktörü Hakan Keleş, zorlu bir maç oynadıklarını söyledi. Keleş, "Altay'a geçmiş olsun diyelim, inşallah seneye güçlenerek Süper Lig'e dönerler. Kazanıp üst sıralara çıkmak istiyorduk. Öne geçtik, verdiğimiz pozisyonlar var, kaçırdığımız pozisyonlar var. Rahatlamanın verdiği bir durum vardı, oyundan memnun değilim" dedi.

        Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz ise kazanmayı hak ettiklerini ancak galip gelemediklerini söyledi. Yılmaz, "Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Özellikle seyircimize çok teşekkür ediyoruz. Küme düşmemize rağmen bizi desteklediler. Futbolcularımız da sahaya ellerinden gelenin en iyisini yansıttı. İkinci yarıda sahanın hakimiydi. İki genç oyuncumuzu oyuna soktuk. Sonuna kadar galibiyet aradık ama olmadı. Önümüzdeki sene için iyi bir planlama gördük. Küme düşsek de Altay büyük camiadır. İstemeyerek Süper Lig'e veda edeceğiz ama seneye tekrar döneceğiz" diye konuştu.  GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        -Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in basın toplantısı

        -Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz'ın basın toplantısıDHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2022-05-08 18:33:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa