Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Narlıdere'de ziyaretlerde bulundu.

        İlk olarak çocuklarla bir araya gelen Çankırı, onlara yeni yıl hediyesi dağıttı, ardından Narlıdere Huzurevi sakinleriyle buluştu.

        Huzurevinde kalanlara karanfil dağıtan Çankırı, onlara sağlıklı ve huzurluk bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

        Çankırı, 2023'ün Türkiye'nin yılı olacağını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm bakan, milletvekilleri ve AK Parti teşkilatlarının bunun için çalıştığını söyledi.

        Her fırsatta 2023 yılındaki seçimlerin önemine değindiklerinin altını çizen Çankırı, "Türkiye, AK Parti iktidarlarının yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projelerle dünyada adından söz ettirmeye devam ediyor. Yapılan çalışmaların devamı, Türkiye'nin dünyanın güçlü bir devleti haline gelmesi için Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri daha da önemli hale geldi." diye konuştu.

        Parti olarak İzmir'deki yatırımlara da çok önem verdiklerini dile getiren Çankırı, hizmete giren projeler sayesinde vatandaşların yaşamlarının kolaylaştığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa