Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Borsası önderliğinde 19 kurumsal ortak tarafından kurulan Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. (ELİDAŞ) kapasitesini 17 bin tondan 35 bin tona çıkaracak.

        İzmir Ticaret Borsasından yapılan açıklamaya göre, lisanslı depoculuk sisteminin ve pamuk ticaretinin geliştirilmesi amacıyla kurulan ELİDAŞ'ın yeni deposu, 20 Eylül'de hizmete girecek.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve ELİDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Barış Kocagöz, şirketin "kazan kazan" ekosistemlerinin en başarılı örneklerinden birisi olduğunu belirtti.

        ELİDAŞ'ın ürünlerin çağdaş bir şekilde pazarlanmasında ve yeni çağdaş modern sistemin oturtulmasında büyük bir başarıya da imza attığını kaydeden Kocagöz, "Şu anda henüz eylül ayında hasat başlamamışken dahi kapasitemiz dolmak üzere, yeni depomuzla birlikte çok daha yüksek kapasitede hizmet vermeye ve üreticilerimize daha çok olanak sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa