Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1’inciLig’de Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor ve Göztepe yarın 33’üncü hafta maçında karşı karşıya gelecek. Eyüp Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçta Oğuzhan Aksu düdük çalacak. Haftalar önce Süper Lig’i garantileyen lider Eyüpspor, kupa törenini bu maçta yapmayıp ayrı organizasyon planlayacak. Göztepe ise son haftada Gürsel Aksel Stadı’nda oynayacağı Bodrum FK müsabakasında kupayı havaya kaldıracak.

        Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, prestij maçına çıkmalarına rağmen disiplinden taviz vermeyeceklerini belirtti. Gençlerbirliği'ni yenip Süper Lig'i garantiledikten sonra hafta içinde 3 gün izin yapan Göz-Göz, sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan karşılaşmada Eyüpspor'u 5-1 mağlup etmişti. Eyüpspor kulübü ve Teknik Direktör Arda Turan, geçen hafta Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Göztepe için sosyal medyadan tebrik mesajı yayınlamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa