Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Back to Black ile sinemada Amy Winehouse rüzgarı! Sahnede Öteki Venedik Taciri! İşte 3 Mayıs vizyondaki filmler

        Bu hafta sinemada vizyona giren filmler arasında kuşkusuz en çok dikkat çekeni 27 yaşında hayata veda eden İngiliz caz ve soul müzik ikonu, Grammy ödüllü şarkıcı Amy Winehouse'un hayat hikayesini konu edinen 'Back to Black'. Haftanın komedi filmlerinden 'Sinemada İtiraz Ediyorum', Müfit Can Saçıntı’nın 5 yıldır tiyatro sahnelerinde sürdürdüğü tek kişilik güldürüsünü beyaz perdeye taşıyor. Haftanın yerli korku filmlerinden 'Sobe: Sakallı Bebek', travmalarından kurtulmak için bir yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediniyor. Yabancı korku filmi 'Tarot (Horrorscope)' ise, tarot falı okumalarında önemli bir kuralı ihlal eden bir grup arkadaşın başına gelenleri konu ediniyor.

        Haftanın tiyatro önerisi Kumbaracı 50'de sahnelenen ‘Öteki Venedik Taciri’ oldu. 2 - 5 Mayıs tarihlerinde AKM’de düzenlenen Dijital Sanat Festivali de sanat severleri bekliyor. Haftanın kültür sanat ajandasını Haberturk.com Yazı İşleri Koordinatörü Kadir Kaymakçı, HT Mikrofon'da Helin Genç'e değerlendirdi.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu