Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki Play-Off maçlarının ilk turunda yarın Ege temsilcileri Turgutluspor ile Efeler 09 SFK isimlerini üst tura yazdırma hedefiyle rakip olacak. Turgutlu 7 Eylül Stadı'ndaki maç saat 16.00'da başlayacak. Rakibini normal sürede veya eşitlik halinde 15'er dakikalık iki uzatma bölümü ve gerekirse seri penaltı atışlarında mağlup eden taraf tur atlayıp Karşıyaka - Anadolu Üniversitesi maçının galibiyle eşleşecek.

        Bu turu geçen takımın grup finalindeki rakibi ise grubu ikinci tamamlayan Elazığspor olacak. Grupta normal sezonu 47'şer puanla bitiren iki takımdan Turgutluspor, rakibini genel averajda 4 gol farkla sollayıp Play-Off'ta saha avantajını eline aldı. İki takımın sezon içinde Turgutlu'da oynadığı ilk lig maçını ise 2-1 Efeler, Aydın'daki rövanşı 3-2 Turgutluspor kazandı. Turgutluspor, sezon içinde kadro dışı bırakılan 7 isimden Taha Gür ve Recep Metin'i ligin son haftası öncesi affetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa