Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Nevşehir Belediyespor'u 4-2 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlayan Karşıyaka, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı zirve yarışındaki rakiplerinden Belediye Derincespor'u da dize getirek dış sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmada Ağrı 1970 ve Belediye Kütahyaspor ile berabere kalan yeşil-kırmızılılar, 52 Orduspor FK'ya ise mağlup oldu.

        Deplasmandaki son galibiyetini 6 Kasım 2022'de Yomraspor karşısında alan Karşıyaka, bu hafta kazanması halinde 77 gün sonra İzmir'e zaferle dönecek. İlk yarıda evinde Derince'ye 1-0 mağlup olan Karşıyaka, bu kez gülen taraf olmak istiyor. Takımın başında çıktığı 4 maçtan 6 puan çıkaran teknik direktör Selahaddin Dinçel de ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor. İzmir temsilcisinde sarı kart cezalısı durumuna düşen kaptan Mustafa Aşan forma giyemeyecek.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2023-01-17 11:54:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa