Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay, dün Antalya'da başlayan devre arası kampına altyapıdan 16 yaşındaki golcü Burak Tolunay Sekin'i de dahil etti. İzmir'de 5 Ocak 2017'de canını feda ederek büyük bir terör saldırısını önleyen Kahraman Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu olan Burak Tolunay'ın siyah-beyazlı kulüpte profesyonel yapılması planlanan genç isimler arasında yer aldığı öğrenildi. Kulüpte 6 yıldır altyapıda forma giyen, 7 Ocak'ta 17 yaşına basacak Burak, bu sezon ilk yarıda U17 Ligi'nde 8 karşılaşmaya çıkıp, 4 kez rakip fileleri sarstı.

        Burak, daha önce U16 Milli Takım'a da seçildi. Altay'da henüz profesyonel sözleşme imzalamayan 17 yaşındaki kaleci Ulaş Hasan Özçelik ile 16 yaşındaki orta saha oyuncusu İsa Toygar Ekinci de 29 kişilik Antalya kamp kadrosuna alındı. Kontrat uzatmaya yanaşmaması nedeniyle kadro dışı bırakılan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Arda Gezer'in yanı sıra daha önce profesyonel olan gençlerden 21 yaşındaki orta saha Ali Kızılkuyu, 19 yaşındaki orta saha Ege Parmaksız ve 18 yaşındaki santrfor Nurettin Küçükdeniz ise Antalya'ya götürülmedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2023-01-03 12:10:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa