Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)SALON: Mustafa Kemal Atatürk

        HAKEMLER: Kerem Baki, Musa Kazım Çetin, Berk Kurtulmuş

        PINAR KARŞIYAKA: Kenan 6, Angola Rodas 16, Kuzminskas 25, Vitto Brown 11, Delgado 16, McCollum 10, Thomas 2, Berkan, Dusan 1, Efe Ergi 2, Mert 3

        YUKATEL MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ BASKET: Heidegger 6, Harrison 19, Rogkavopoulos 16, Gielo, Hamilton 15, Arca 3, Ayberk 5, Muhammed Doğan 6, Altan 6

        1'İNCİ PERİYOT: 22-11

        İLK YARI: 50-36

        3'ÜNCÜ PERİYOT: 72-51Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, üst üste 3 mağlubiyetin ardından evinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i mağlup etti: 92-76. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşmada yeşil-kırmızılılardan Kuzminskas 25, Delgado ve yeni transfer Angola Rodas 16'şar sayı üretti. Karşıyaka bu skorla 7 maçta 4'üncü galibiyetini alırken, Merkezefendi 3 maç sonra yenilgiyle tanışıp 3 galibiyette kaldı.

        Maça Kuzminskas'ın skorer oyunuyla başlayan Karşıyaka öne geçip farkı 11 sayıya taşıdı. İlk periyot 22-11 sonuçlanırken Kuzminskas, ilk 10 dakikada 11 sayıyla Denizli temsilcisi kadar skor üretti. İkinci periyodun başında Pınar Karşıyaka farkı açmaya çalıştı. Rogkavopoulos ve Harrison'un üst üste üçlükleriyle Merkezefendi farkı 4 sayıya kadar düşürse de McCollum'un üçlüğü farkın kapanmasına izin vermedi. Bu bölümün ardından üstünlüğü yeniden eline alan ev sahibi devre sonunda soyunma odasına 50-36 önde gitti. Ev sahibinin farkı açmayı sürdürdüğü üçüncü periyot 72-51 bitti. Son bölümde de rahat bir basketbol sergileyen Karşıyaka, salondan 92-76 galip ayrıldı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-11-26 20:18:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa