Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Türkiye’nin en geniş alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu olan İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV), zihin farklı bireylerin eşit yaşam hakkıyla hayatın içinde aktif şekilde yer alabilmeleri için gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

İZEV’in OVOO ART iş birliğiyle hayata geçirdiği ‘Mirrors / Yansımanın Labirenti’ projesi, Türkiye’nin önde gelen 55 sanatçısını bir araya getirdi.

Sanatçıların ayna ve labirent metaforlarını kullanarak hazırladığı eserler, Avusturya, Almanya, İtalya ve Macaristan’ın Türkiye’deki konsolosluklarının ardından, mayıs ayında ABD’de sergilenecek.

Read more!

Eserler sergilerden sonra açık artırmayla satışa sunulacak ve satıştan elde edilecek gelir İZEV’in faaliyetleri için kullanılacak.

Projenin lansman sergisi, 13 Ocak Cuma akşamı İstanbul TİM Show Center’da gerçekleştirilecek.

Etkinlik bu yıl ilk kez, özel gereksinimli sporculara yönelik olarak ‘Spora İlham Verenler’ ödül törenine de ev sahipliği yapacak. T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Muharrem Kasapoğlu’nun katılımının da beklendiği törende 11 özel gereksinimli sporcu ödül alacak. Törenin ardından ABD’li ünlü soul şarkıcısı Carlton Jumel Smith, Musa Göçmen Senfoni Orkestrası ve Bee Gees’in ‘Stayin Alive’ şarkısını ‘Yanımda ol, Benimle ol’ adıyla Türkçe yorumlayarak adından söz ettiren aktivist pop grubu ‘Fark Band’ birlikte konser verecek.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ