Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Seyahat İstanbul'da brunch yapılacak 10 mekan! İstanbul'un en iyi brunch mekanları
        • 1

          Swissotel The Bosphorus Istanbul - Beşiktaş

          Swissotel’in brunch’ında yeni nesil mutfağın en parlak şeflerinden Ali Ronay ve Peru lezzetlerine kattığı orijinal yorumla adından sıkça söz ettiren Şef Bruno imzası bulunuyor.

        • 2

          Ceviche çeşitlerinden sushi roll’lara enfes meze ve tapaslardan deniz mahsülleri büfesine, wok lezzetlerinden fırın mamullerine, açık ateşte ağır pişmiş et ve kümes hayvanlarına dünyanın dört bir yanından tatları bir araya getiren brunch, misafirlerini şımartıyor.

        • 3

          Conrad İstanbul Bosphorus - Beşiktaş

          Lüks hizmet anlayışı ile konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus, yöresel Türk lezzetlerini Boğaz manzarası ile buluşturduğu Summit Bar&Terrace’taki kahvaltı sezonunu açıyor. Her pazar günü 10.00-14.00 saatleri arasında katılabileceğiniz Geleneksel Türk kahvaltısında; Çengelköy salatalığı, domates, biber, Yedikule marulu, maydanoz ve dereotu ile başlayan lezzet serüveni, Türk kahvaltı kültürünün vazgeçilmezi Anadolu’dan petek bal, kaymak, ev yapımı reçel, marmelat seçenekleri ve tahin-pekmez ikilisiyle devam ediyor.

        • 4

          Acuka, peynir tabağı, Kanlıca yoğurdu gibi tatların ardından ise patatesli börek, geleneksel ıspanaklı ve peynirli hamur işleri, salçalı dana sosis, kızarmış patlıcan, kızarmış kabak, gözleme ve içli köfte gibi Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetlerine geçiş yapılıyor. Kahvaltının olmazsa olmazı yumurta ise isteğinize göre haşlanmış, sahanda, sosisli, pastırmalı, menemen, omlet ya da çılbır olarak servis ediliyor.

        • 5

          Raffles - Beşiktaş

          Raffles Brunch, Türk ve dünya peynirlerinin yer aldığı şarküteri ürünleri, Antakya yöresine özel humus, muhammara gibi mezeler, Ege Bölgesi’ne ait zeytinyağlı sunumları ve çeşitli kahvaltılıklarla ziyaretçilerini bekliyor.

        • 6

          Barbeküden lezzetler, taş fırından pide ve pizzaların yanı sıra ev yapımı makarnalar, parmesan tekerinde hazırlanan risotto’lar, ekşi mayalı ekmekler, tartlar, ekler ve pastalar brunch’a renk katıyor.

        • 7

          Emirgan Sütiş - Arnavutköy

          Genel olarak sütlü tatlıları ve kahvaltılarıyla öne çıkan Emirgan Sütiş, zengin kahvaltı menüsü ile bütün haftanın yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak.

        • 8

          Emirgan, Çengelköy, Akaretler gibi yerlerde şubeleri olan mekanda çeşit çeşit peynirden hamur işlerine, söğüş salatadan omlete ve reçellere kadar zevkini sürebileceğiniz pek çok seçenek var.

        • 9

          Mangerie - Beşiktaş

          Bebek koyu ve Kandilli’yi gören mekandaki özel yapım olan ekmekler hem çok çeşitli hem de çok lezzetli. Mangerie'nin kahvaltısında klasiklerin yanı sıra mascarpone armutlu tost ve foccacia tost gibi farklı lezzetleri deneyebilirsiniz.

        • 10

          İstanbul'un sevilen mekanlarından biri olan Mangerie'de serpme kahvaltıya, manzara ve pancake eklenince gününüzün kötü geçmesi imkansızlaşıyor.

        • 11

          Lokma - Sarıyer

          Boğaz manzarası eşliğinde servis edilen lezzetli kahvaltıları Lokma'yı cazip hale getiriyor. İşletmede tedarik edilen beyaz peynirler Çanakkale Ezine'den, domates ve salça ise Çanakkale bölgesinden getiriliyor.

        • 12

          Simitler, poğaçalar, ekmekler, kurabiyeler, börekler, tatlılar, pastalar yani anlayacağınız tüm pastane ürünleri Lokma'nın mutfağında taze yapılıp misafirlere ikram ediliyor.

        • 13

          Erbap - Üsküdar

          Çengelköy semtinde bulunan Erbap, Boğaz manzarasıyla keyifli hafta sonları yaşatıyor. Hafta sonu açık büfe kahvaltının olduğu mekan, yumurta ve peynir çeşitlerinden hamur işlerine kadar zengin bir kahvaltı sunuyor.

        • 14

          Namlı Gurme - Beyoğlu

          Şarküteri ve cafe&restaurant konseptinin en özel örneklerinden birini yaratan Namlı Gurme zengin kahvaltısıyla ziyaretçilerine "gurme" bir keyif sunmayı amaçlıyor.

        • 15

          Peynir ve şarküteri seçeneklerinin zengin olduğu mekanda kendi kahvaltınızı kendiniz hazırlatıyorsunuz. Yani sıcakları masaya sipariş ediyorsunuz, soğukları da kalkıp kendiniz seçiyorsunuz. Burayı tercih ederseniz Namlı'nın en favori lezzeti olan bal-kaymaktan almayı da unutmamalısınız.

        • 16

          Lacivert Restaurant - Beykoz

          Anadolu Hisarı'nda yer alan restoranda sadece pazar günü brunch var. Mekanın manzarasının eşsiz olduğunu söylememize gerek bile yok. Yüzlerce çeşit ürünün olduğu brunch'ın çoğu organik üründen oluşuyor.

        • 17

          Divan Kalamış Brasserie - Kadıköy

          Divan Kalamış Brasserie her pazar brunch sunuyor. Şehrin karmaşasından kaçıp sakin bir limana sığınmak isteyenler için güzel bir seçenek olan mekanda bembeyaz teknelerin fon oluşturduğu atmosferde pazar gününüzü geçirebilirsiniz.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa