Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Derici: Ben bunun altında kalamam - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda SHOW TV'nin sevilen programı Kuaförüm Sensin'in jüri üyesi Seçkin Süngür'ün doğum günü yemeğine katıldı.

          Kapıda bekleyen basın mensuplarını kırmayarak mekan önüne çıkan Derici, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

        • 2

          Derici, "Seçkin benim 10 yıllık arkadaşım. İlk klip makyajımı yapan kişi. Şimdi jürilik yapıyor. Kendisi Bülent Ersoy'la yan yana. Haftanın kaç günü çekimdeler. Bu sene onun için çok yoğun geçiyor. Doğum günü aslında dündü, bugün vakit bulduk. Bir araya geldik, kutluyoruz" açıklamasını yaptı.

        • 3

          Seçkin Süngür, "Aslında doğum günüm dündü, çekim yaparken pastayı kestik. Bülent Hanım ve bütün ekip kutladık stüdyoda. Bugün de arkadaşlarım ile kutluyorum" şeklinde konuştu.

          Süngür, "Bülent Ersoy size bir doğum günü hediyesi aldı mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

          Evet, gönderdi. Acayip güzel bir şey. Çok güzel bir gömlek, sadece bedeni uymadığı için değiştirmeye yolladık. Bir beden küçük geldi. Bülent Hanım çok zevkliymiş. Aldığı gömlek muhteşem. Çok pahalı bir gömlek. Dubai'den, yeni sezon koleksiyonu olarak geldi.

        • 4

          İrem Derici ise, "Ben bunun altında kalamam. Bülent Hanım lüks marka gömlek aldıysa, benim sana ev almam lazım" diyerek gülmeye başladı.

        • 5
        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa