Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hastanede doktora uçan tekme atan şahıs yeniden tutuklandı

        Samsun'un Atakum ilçesinde Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir barda çıkan kavga sırasında olaya müdahale eden polis, biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Kavgaya karıştıkları ileri sürülen ve gazdan etkilenen şüpheliler gittikleri özel bir hastanenin acil servisinde olay çıkardı. G.S. adlı şahıs hastanede yanlarına gelen acil serviste görevli Afgan asıllı Dr. A.F.N.'nin şakağına tekme attı. Yaşanan olayda G.S. ve arkadaşı S.S.K, doktor ve güvenlik görevlisi T.Y.'ye saldırdı. Olayla ilgili G.S. ve S.S.K. 18 Haziran'da çıkarıldığı adliyede nöbetçi mahkemece tutuklanarakSamsunT Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

        G.S. ve S.S.K.'nin avukatlarının tutukluluklarının gözden geçirilmesi ve tahliye talipleri için yaptıkları itiraz sonucu nöbetçi olanSamsun1. Sulh Ceza Mahkemesi her iki şahsın da bir süre önce tahliyelerine karar verdi.SamsunCumhuriyet Başsavcılığı da tahliye taleplerine itiraz etti.

        İHA'nın haberine göre, söz konusu olayla ilgili G.S. ve S.S.K. hakkındaSamsun12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Yargılamanın yapılacağıSamsun12. Asliye Ceza Mahkemesi, dosyayı inceleyerek serbest kalan G.S. ve S.S.K. hakkında yakalama kararı çıkarttı. Gözaltına alınan G.S.,Samsun12. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı ve mahkemece tutuklanarak yenidenSamsunT Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.S.K.'nin ise yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa