Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Hasan Yalnızoğlu kimdir? Hasan Yalnızoğlu kaç yaşında ve neden öldü?
        • 1

          Hasan Yalnızoğlu hayatı ile gündeme gelen isim oldu. Uzun süredir Pankreas kanseri ile mücadele eden Hasan Yalnızoğlu'ndan acı haber geldi. Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti. Peki Hasan Yalnızoğlu kimdir? Hasan Yalnızoğlu kaç yaşında ve neden öldü?

        • 2

          HASAN YALNIZOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

          Anadolu Ateşi'nin simge dansçısı, oyuncu Hasan Yalnızoğlu, hayatını kaybetti. Uzun süredir Pankreas kanseri tedavisi gören Yalnızoğlu, 49 yaşındaydı.

          HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

          20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar, İstanbul'da dünyaya geldi. Hasan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebiyle çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

        • 3

          En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Hasan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etti.

          Hasan Yalnızoğlu, 1997'de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında ikinci oldu. Hasan Yalnızoğlu Best Model'de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte jüriden 28 puan aldı. Puanlar eşit çıkınca jüri başkanı Erkan Özerman, tercihini İmirzalıoğlu'ndan yana kullandı ve İmirzalıoğlu Best Model seçildi.

          Bunun üzerine Erkan Özerman, Hasan Yalnızoğlu'nu Hindistan'da yapılan Mister International'a götürdü. Hasan, bu yarışmada da dünya ikincisi oldu. Hasan Yalnızoğlu, 2002 yapımı 'Karaoğlan' ile başladığı oyunculuk kariyerinde 18 yapımda rol aldı. Yalnızoğlu, 'Öğrenilmiş Duygular: Güc, cesaret, disiplin' adını verdiği bir kitap yayımlamıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa