Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde model uçak kursuna katılan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.

        Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce hazırlanan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle hayata geçirilen proje kapsamında açılan kurs tamamlandı.

        Kursu başarıyla tamamlayan 160 öğrenciye Kitap Kafe'de düzenlenen törenle sertifikaları teslim edildi.

        Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, programda yaptığı konuşmada, çağın artık havacılık, uzay, mühendislik ve akıllı yazılım uygulamalarıyla şekillendiğini söyledi.

        Teknolojide ilerleyen ülkelerin dünyada söz sahibi olduğunu belirten Çimşit, "Bu sertifikalar ilk basamak, ilk adımdır. Aldığınız bu eğitimi küçümsemeyin. Aldığınız bu sertifikalar size hem rehberlik edecek hem de daha büyük kapıları açacak. Hayatta her şey doğru çalışmaktan geçiyor. Daha iyi bir şekilde çalışırsanız, kendinizi iyi bir şekilde yetiştirirseniz yarın öbür gün hiç beklemediğiniz yerlerde kendinizi bulabilirsiniz."diye konuştu.

        Sertifika törenine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin ve Yamaç Paraşütü Pilotu ve Model Uçak Eğitmeni Hasan Tur katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa