Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

A Milli Takım'ın önemli isimlerinden Hakan Çalhanoğlu, ay-yıldızlıların Çekya ile cumartesi günü oynayacağı hazırlık maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Öncelikle 2-1 kazanılan İskoçya maçıyla ilgili konuşan Çalhanoğlu, "Basın toplantılarında da söylediğim gibi hazırlık maçları olsa da kazanmak istiyoruz. Zor bir zeminde oynadık dün ama ilk yarı inanılmaz oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarı 3-0 olabilirdi. Diyarbakır'daki taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum bizi çok iyi karşıladılar., Top bizdeyken çabuk oynadık. Bizde değilken çok istekli ve arzulu oynadık. Bize yakışan da buydu. Son maçlarda geri adım atmıştık. Yeniden kendimize geldiğimiz için mutluyuz." dedi.

Takım birlikteliğini yakaladıklarını söyleyen milli yıldız, "Dün golden sonra da gördünüz hep birlikteydik. Bizi ayırmaya çalışsalar da bir arada olduğumuzu gösterdik. Taraftarlar da artık arkamızda olur umarım. Tabii ki eleştirileri anlıyoruz ancak bazen biraz aşırıya kaçılıyor. Bu takımda genç oyuncular var ve etkilenebiliyorlar. Buraya gelen herkes bayrak için burada." ifadesini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ