Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik IŞİD ile mücadele koalisyonuna katılan ülkelerin askeri temsilcileri 13-14 Ekim'de Washington'da biraraya gelecek. ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey’nin ev sahipliğinde yapılacak olan toplantıya Türkiye'yi temsilen Genelkurmay Başkanı Orgen

        IŞİD ile mücadele koalisyonuna katılan ülkelerin askeri temsilcileri 13-14 Ekim'de Washington'da biraraya gelecek. ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey’nin ev sahipliğinde yapılacakolan toplantıya Türkiye'yi temsilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de davet edildi. Ancak Özel toplantıya katılmayacağını bildirdi.

        Alınan bilgiye göre, katılmama gerekçesi olarak Orgeneral Necdet Özel'in yoğun programı gösterildi. Türkiyeyi temsilen toplantıyaGenelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral Erdal Öztürk katılacak.

        13-14 Ekim'de Washiongton'da yapılacak toplantıya yirmiden fazla ülkenin genelkurmay başkanı ya da askeri temsilcileri katılıyor.Program çerçevesinde 13 Ekim'de askeri temsilciler akşam yemeğinde biraraya gelecek. 14 Ekim'de de Andrews Hava Üssü'nde IŞİD için tüm gün sürecek bir toplantı düzenlenecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa