Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fatih'te Uganda uyruklu kadın öldürüldü | Son dakika haberleri

        İstanbul Fatih'te Uganda uyruklu bir kadın, feci şekilde dövüldükten sonra vantilatör kablosuyla boğularak öldürüldü, kız arkadaşı ise darp sonucu ağır yaralandı. Polis talihsiz kadının Azeri uyruklu katil zanlısı ile suç ortağı olduğu öne sürülen bir kişiyi yakaladı.

        Fatih Aksaray Cami Sokak No:7-3 adresinde gece 00.30 sıralarında iki kadının çığlık attığını duyan vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

        Olay yerine sevk edilen polis ekipleri Uganda uyruklu kadın turist Violet Nantoba'yı (31) feci şekilde dövüldükten sonra vantilatör kablosuyla boğularak öldürülmüş halde buldu.

        Öldürülen kadının aynı evde kalan kız arkadaşı Babrle Bunace Salman'ın da darp sonucu ağır yaralandığı belirlendi. Salman hastaneye kaldırıldı.

        AZERİ İKİ ŞÜPHELİ TOKAT'TA YAKALANDI

        Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin araştırması sonucu kadını öldürüp arkadaşını da yaralayan katil zanlılarının İstanbul'dan bindikleri bir otobüsle ayrıldığını belirledi.

        Azeri uyruklu olduğu belirtilen iki şüpheli Tokat'ta düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İki şüpheli Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorguya alınırken cinayetin nedeni araştırılıyor.

        Nihat ULUDAĞ/İSTANBUL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa