Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de çaldığı otomobillerle marketlerin kapısını kırarak hırsızlık yapan 'Etekli Hırsız' polisin titiz çalışması sonucu yakalandı

        Edinilen bilgiye göre farklı tarihlerde 4 adet otomobilin düz kontak yapılarak çalınması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polis, 3 marketin kapısının, çalıntı araçlarla çarpmak suretiyle kırdığını ve bu yöntemle soyulduğunu tespit etti. Ekipler ayrıca, hırsızlık olaylarının meydana geldiği marketlerin güvenlik kameraları incelendi. Kameralarda hırsızlığı gerçekleştiren şahsın tanınmamak için etek giyip, başörtüsü taktığı görüldü.

        ETEKLİ HIRSIZ KAMERADA

        Kamera kayıtlarında, otomobil ile marketlerin kapısını kırarak içeri giren 'Etekli Hırsız'ın, sigara, yazar kasa ve paraları alarak tekrar otomobille ayrıldığı görüldü. Hırsızın, bir marketin kapısını kırdıktan sonra araçtan inerken düşen eteğini de yukarı çekmesi yine güvenlik kameralarına takıldı. Bu arada ekiplerin dikkati, etekli hırsızın kullandığı bir arabadaki çelik jantlar üzerinde yoğunlaştı. Aynı jantlı otomobilin 26 yaşındaki M.İ. tarafından kullanıldığı belirlendi.

        ZANLI EVİNDE YAKALANDI

        Hakkında yakalama kararı da olduğu ortaya çıkan M.İ. evine düzenlenen operasyonda kıskıvrak ele geçirildi. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda, marketlerden çaldığı belirlenen çok sayıda bozuk para, Samsun'dan çalındığı belirlenen otomatik av tüfeği ele geçirildi.

        SUÇUNU İTİRFA ETTİ, TUTUKLANDI

        Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada M.İ.'nin sorgusunda 4 otomobil çaldığı ve bu otomobillerle hırsızlık yaptığını itiraf ettiği öğrenilirken, M.İ.'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa