Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehit askerin ateşi Trabzon'a düştü

        İlçede süren operasyonlar kapsamında sabah saatlerinde girilen çatışmada ağır yaralanan ve Diyarbakır Askeri hastanesine sevk edilen Trabzonlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı, saat 14.15'de hayatını kaybetti.

        Ankara'da görev yapan ancak geçici görevle Diyarbakır'a gönderilen Bıçakçı'nın şehit olduğu haberi, İnönü Mahallesi Çakır Sokak'ta yaşayan ailesini gözyaşlarına boğdu. Acı haberi alan Melek ve Sebahattin Bıçakçı ile kızları fenalık geçirdi. Abla Pınar Bıçakçı; "Ablan kurban olsun sana. Daha sabah mesajlaştık. Kim vurdu seni? Hangi hain vurdu seni? Ölemezsin Ünal, ölemezsin" diye feryat ederken, şehidin kız kardeşi Berna Bıçakçı da kardeşinin ardından gözyaşı döktü; "Ağabey, seni mi öldürdüler ağabey" diyerek isyan etti.

        Oğlunun ölüm haberini aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan Melek Bıçakçı ise sağlık ekiplerinin kontrolü altında evine götürüldü ve teskin edilmeye çalışıldı.

        ŞEHİT Mİ DÜŞTÜ ASKER, CENNET KOKTU HER YER

        Bu arada şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Nışancı'nın, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından bir süre önce "Şehit mi düştü asker, cennet koktu her yer" şeklinde paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. Şehit Ünal Bıçakçı'nın cenazesinin yarın Trabzon'da düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verileceği kaydedildi.

        TRABZONSPOR'DAN ŞEHİT DUYARLILIĞI

        Trabzonspor Kulübü, Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı'nın şehit düşmesi nedeniyle kulübün internet sitesinden mesaj yayınladı. Mesajda şu görüşlere yer verildi:

        "Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit düşen Trabzonlu hemşerimiz Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı ile Diyarbakır ve Cizre'de yaşanan çatışmalarda şehit olan polis ve askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı dileriz."

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa