Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı

        Trafiğe kapatılan Vatan Caddesi'ne inen askeri araçlar, geçiş provaları yaptı.Provalar dolayısıyla polis ekipleri de cadde çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan ana yollarda tabelalarda ise 'Vatan Caddesi trafiğe kapalı' uyarısı yapıldı.

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı provalarının yapılacağı Vatan Caddesi'ni 07.00 ile 16.00 saatleri arasında araç trafiğine kapattı. Sabah erkenden harekete geçen ekipler, büyükşehir belediyesi çalışanları yardımıyla caddenin girişlerine bariyerler koydu.

        Bu arada Vatan Caddesi'ne gelen askeri birlikler, resmi geçiş provaları gerçekleştirdi. Aralarında tankların da olduğu askeri araçlar, aralıklarla geçişlerini yaptı. Sabah 07.00'da trafiğe kapatılan cadde, saat 16.00'ya kadar kapalı kalacak.

        30 Ağustos provaları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar şunlar:

        Topkule ve Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi'nden Vatan Caddesi'ne çıkan bağlantı yolları, Topkapı-Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu ve Topkule arası, Mahmutbey-Aksaray arası, 0-3 Yolu, Mahmutbey Köprüsü Habibler Yolu (Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol).

        CİHAN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa