Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul Valiliği, Kumburgaz'da 17 Ağustos'ta deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 kişiyi arama çalışmalarında herhangi bir bulguya rastlanmadığını bildirdi. Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) sismik araştırma gemisi "Barbaros Hayreddin Paşa", 17 Ağustos'ta Kumburgaz sahilinden deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 kişiyi arama çalışmalarına katıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Marmara Denizi'nde kaybolan 5 gencimizin bulunması için bugün de yoğun şekilde ilgili kurum ve kuruluşlarımızca arama çalışmalarına devam edilmekte olup, kayıp gençlerimiz ile ilgili bir bulguya rastlanılmamıştır" denildi.

Genç Denizciler Dayanışma Derneği (GEDDAD) Başkanı Umur Zamanoğlu, Kumburgaz'da kaybolan 5 kişiyi arama çalışmalarıyla ilgili, "Marmara Denizi'nin en derin noktasına dikkatimizi çevirdik. Bu bölgeye petrol arama gemisi olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın gönderilmesi talebinde bulunduk. Tüm ekipler ve bu ekiplerle birlikte akşam geleceği söylenen 3 petrol arama gemisi eşliğinde aramalar devam edecek" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ