Yarıştaki rallicilere trafik dayağı!
İzmirli ralli pilotu Taner Şengezener ve co-pilot Bora Yılmaz, Bakan Yıldız'ın koruması olduğunu iddia ettikleri kişiler tarafından dövüldüklerini iddia etti
ABONE OLİzmirli ralli pilotu Taner Şengezener ve co-pilot Bora Yılmaz, Seferihisar'da 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Atlantis Rallisi'nde, siyah araçtan inen kişiler tarafından araçlarını insanların üzerine sürdükleri iddiasıyla dövüldüklerini söyledi.
Hastaneden işgöremez raporu alarak şikayetçi olan ikili olaya rağmen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Ralli Kupası'nın 3'ncü ayağı olan yarışı ilk sırada tamamladı. Şengezener, çakarlarını yakarak gelen iki siyah arabadan inenlerin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın koruması olduğunu iddia etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ