Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Konya'da daha önce çalışanlarıyla tartışarak ayrıldıkları kahvehaneye kesici aletlerle geri gelip baskın yapan şüpheliler kavga çıkardı.

Kavgada iş yeri çalışanlardan 2 kişi bıçakla yaralanırken, 3 kişi ise darp edildi. Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Belh Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, müşteri olarak kahvehaneye gelen C.A.A, Ş.Ç. ve Ş.Y. aileler için ayrılmış bölüme oturdu.

Kahvehanede çalışan M.C. ve S.S'nin uyarısı üzerine kalkmak istemeyen C.A.A, Ş.Ç. ve Ş.Y. tartışma çıkartıp tahditler savurarak iş yerinden ayrıldı. Olaydan kısa bir süre sonra üzerlerine kesici alet ve kimliği belirlenmeyen iki kişiyi de yanlarına alarak kahvehaneye geri gelen C.A.A, Ş.Ç. ve Ş.Y. ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Kavgada kahvehanede çalışan M.C. bacağından, S.S. ise kolundan bıçaklanırken, baskına gelen C.A.A, Ş.Ç. ve Ş.Y'de darp edildi. Kahvehanede müşteri olarak bulunan vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ