Başörtülü anneye şiddet
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, gelinine yapılan saldırı hakkında ilk kez Habertürk'e konuştu
ABONE OLBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında “Önemli bir yakınımın gelinini yerlerde sürüklediler” diye ipucunu verdiği, Kabataş’ta bebeğiyle eylemcilerin saldırısına uğrayan Z. D.'nin kayın pederi İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu konuyla ilgili sessizliğini Habertürk'e bozdu.
Olaylarla ilgili herhangi bir yere açıklama yapmadığını açıklayan Develioğlu, "Bu süreç içerisinde görüştüğüm gazetecilere bunun bir infiale sebebiyet vermemesi için yazmamalarını söylemiştik." dedi.
Develioğlu sözlerine şöyle devam etti: "Anlamakta güçlük çekiyorum. Bazı yerlerde benimle görüştüklerini yazıyorlar. Tamamen asılsız ifadelerdir. Ben bir şey olmadığına dair herhangi bir şey söylemedim. Aksine 'oldu' dedim. Bu olayın faillerinin en yakın zamanda bulunup cezalandırılacağını belirtmek istiyorum. Bu saldırı, kadın onuruna yapılan bir saldırıdır. Ben şahsi olarak bunu kaldıramam. Ama gelinim olduğu için üzüntüm katlanıyor."