Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

AHT MUHABİRİ MUSTAFA ŞEKEROĞLU'NUN ÖZEL HABERİ

İstanbul Zeytinburnu'nda 10 ay önce öldürülen 3 Çeçen cinayetini organize eden Rus ajanlardan Alexander Zharkov hakkında, "Kırmızı Bülten" başvurusu yapıldığı, Nadim Ayupov hakkında da yakalanması için tüm sınır kapılarına yazı gönderildiği ortaya çıktı.

Cinayet ve terör polisinin yaptığı soruşturma kapsamında cinayetin kilit isimleri Zharkov ve Ayupov'un yakalanması için kollar sıvandı.

Cinayetin bir numaralı ismi Zharkov için polis, İnterpol Şube Müdürlüğü'ne yazı yazarak hakkında kırmızı bülten yazışmalarının yapıldığını, şüphelinin yakalanarak, Türk yetkililerine iade edilmesini istedi. Sürdürülen soruşturmada suikast zincirinin ikinci önemli ismi Nadim Ayupov hakkında da sınır kapılarına polis tarafından yakalama kararı gönderildi. Havalimanları ve hudut kapılarına gönderilen yazıda "İstanbul'da öldürülen 3 Çeçenin cinayet olayında şüpheli olduğu tespit edilen Nadım AYUPOV isimyi şahsın yurt dışına giriş-çıkış yapabileceği göz önünde bulundurularak adı geçen şahıs üzerinde duyarlı bulunularak, yakalanması durumunda müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bilgi verilmesi" ifadesi yer aldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ