Tokat'ta hastaneye yayılan ceset kokusu hastalara zor anlar yaşattı
Yalnız yaşayan 75 yaşındaki A. K., evinde ölü olarak bulundu. Yaşlı adamın cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye getirildiğinde yayılan koku nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı
ABONE OLTokat'ta ölümünden beş gün sonra bulunup otopsi işlemleri için devlet hastanesi morguna getirilen cenazeden yayılan koku hastalara zor anlar yaşattı.
Edinilen bilgiye göre, Niksar ilçesinde geçtiğimiz gün fark edilen olayda damadı, kendisinden haber alınamayan ve yalnız yaşayan 3 çocuk babası 75 yaşındaki A. K.'yi merak ederek evine gitti. Evde yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaşan damat ekiplere haber verdi.
YAYILAN KOKU NEDENİYLE HASTANEDEKİLER ZOR ANLAR YAŞADI
Yaşlı adamın cenazesi bugün otopsi işlemleri için Tokat Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bir süre sonra hastanenin morg ve birinci katında bulunan bazı poliklinik bölümlerine koku yayılmaya başladı. Ölümünden beş gün sonra bulunan cenazeden yayılan ceset kokusu hastane personeline ve hastalara zor anlar yaşattı. Hastane içerisinde bulunan vatandaşlar kokuya karşı burunlarını kapatırken kimisi de maske takmak zorunda kaldı.