Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Müslim SARIYAR / İSTANBUL

Esenyurt Koza Mahallesi 1655 Sokak'ta bulunan bir sitede pazartesi akşamı günlük daire kiralayan Cengiz isimli bir genç iddiaya göre yabancı uyruklu bir kadınla uyuşturucu partisi yapmak istedi.

Gece için uyuşturucu bulmak isteyen genç, iki uyuşturucu satıcısını arayarak ayrı ayrı sipariş verdi. Uyuşturucu satıcılığı yaptığı ileri sürülen Ersin C. (33) ve Fikret Kalkan (39), siparişleri vermek için aynı adrese geldiklerinde kapıda karşılaştı.

Bu duruma sinirlenen Fikret Kalkan, Cengiz'e dönerek 'Neden benden değil de bu adamdan mal alıyorsun' diye kızdı. Bunun üzerine, iki satıcı arasında tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iki torbacı Fikret Kalkan ve torbacı Levent diye bilinen Ersin C., tabancaları çekerek birbirlerine kurşun yağdırmaya başladı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılan Kalkan, olay yerinde hayatını kaybederken, Ersin C. ise olay yerinden kaçtı.

Olayda Fikret Kalkan'ın yanında bulunan Hakan K.' da iki kurşunla vurularak yaralandı. Olayın ardından durumu ağır olan Hakan K. hastaneye kaldırılırken, yaralı olarak kaçan Ersin C. tedavi için gittiği özel bir hastenede yakalandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ