Özgecan Aslan'ı öldüren Suphi Altındöken'in babası Necmettin Altındöken'in ifadesi
Özgecan Arslan cinayetinde katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in babası Necmettin Altındöken'in ifadesi cinayetin korkunçluğunu bir kez daha gösterdi
ABONE OLMersin’in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Arslan’ın bıçaklanarak öldürülmesi ve ardından cesedinin yakılması olayına karışan Necmettin Altındöken’in, jandarmadaki ifadesinde oğlu Suphi Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe'nin cinayetteki paylarını soğukkanlılıkla anlattığı görüldü.
Katil zanlısı Ahmet Suphi’nin de babası olan Necmetin Altındöken, Özgecan Arslan henüz hayattayken bileklerinin kesildiğini ve araçtan hırıltılar geldiğini söyledi. Radikal'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, Altındöken, ifadesinde “Suphi’nin önce bileklerini mi, yoksa boğazını mı kestiğini hatırlamıyorum. Muhtemelen önce bileklerini kesmiş olması lazımdır” dedi.