"3 metreden fırlattığım şiş sırtına saplandı"
Mangal yaptıktan sonra kendisine şiş ile vuruyormuş gibi şaka yapan arkadaşını fırlattığı şişle öldüren çocuk, mahkemede o anı anlattı
ABONE OLNeşet KARADAĞ/HABERTÜRK
Adana'da arkadaşlarıyla mangal yaptıktan sonra kendisine şişle vuruyormuş gibi şaka yaptığı gerekçesiyle Arif Ünler'i 3 metreden fırlattığı şişle öldürdüğü iddia edilen liseli O.P. yargılanmaya başladı. Mahkeme savcısının tahliyesini istediği O.P., arkadaşını şakalaşırken kazayla öldürdüğünü iddia ederek, "Pişmanım" dedi.
Adana Kurttepe Teknik Meslek Lisesi 9'ncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Arif Ünler, arkadaşları O.P.(15), Kadir, Muharrem, Murat, Osman Emre ve Onur ile kebap yapmaya karar verdi. 7 arkadaş 19 Kasım 2014'de Kadir Şahin'in oturduğu Yurt Mahallesi 71547 Sokak'taki apartmanın altındaki depoda toplandı. Kebap yapılıp yenildikten sonra şiş ve sopa ile yapılan şakalaşma sırasında O.P.'nin fırlattığı şiş arkadaşı Arif'in sırtına saplanarak ölümüne neden oldu.