Yanlış ilişkiye cezayı Yargıtay da onadı
Bursa'da para karşılığı cinsel ilişki için anlaştığı kadın yerine, alkolün etkisiyle yanlışlıkla kadının felçli annesiyle ilişkiye giren A.Y.'ye verilen 8 yıl 9 ay hapis cezası Yargıtay'da onaylandı. Yüksek Mahkeme A.Y.'nin cinsel ilişki için anlaştığı kadın ile aracı olan adama verilen 4'er yıl hapis cezasını da onadı. Üç zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi
ABONE OLİsmet ACAR / HABERTÜRK
Trajik olay, Bursa'nın Kestel ilçesinde 2008 yılında yaşandı. Evli ve 3 çocuk babası A.Y., birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki M.T. aracılığı ile tanıştığı G.Ç. ile para karşılığı cinsel ilişkide bulunmak için anlaştı. A.Y,, aracılık eden arkadaşı M.T. ile birlikte, kadının annesiyle yaşadığı eve geldi. Üç kişi burada birlikte içki içmeye devam etti. Sarhoş olan A.Y gecenin ilerleyen saatlerinde sızdı.
Bir süre sonra uyanan A.Y., iddiaya göre cinsel ilişki için yanlışlıkla G.Ç.'nin yerine felçli annesi A.Ç.nin kaldığı odaya girdi. Yatağa giren A.Y., yaşlı kadınla ilişkiye girdi. Direnemeyen A.Ç.'nin bir ara elini ısırmasıyla, çakmağı çakıp elini kontrol eden Ahmet Yılmaz, durumu fark edince paniğe kapıldı. Yaşlı kadından özür dileyip elini öpen Ahmet Yılmaz, evden ayrıldı.