Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Yamak, Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldikleri günden bu yana 35 milyon lira ödeme yaptıklarını ifade etti.

Geçmiş dönem futbolcu alacaklarıyla ilgili FIFA'da devam eden dava süreçlerine ilişkin bilgi veren Yamak, kulübün içinde bulunduğu sorunları çözmek için mücadele ettiklerini aktardı.

Yamak, ligde 4 maç oynayacaklarını anımsatarak, "Kalan 4 maçın içinden en az 3'ünü kazanmamız lazım ki bu ligde şansımız olsun. Tabii 4 maçın, 4'ünü de kazanırsak hiç kimseye bakmadan ligde kalıyoruz. Böyle bir şey de var. Eğer 9 puan alırsak, bu sefer diğer maçların sonuçlarına bakacağız. 7 puan alırsak yine diğer maçların sonuçlarına bakacağız. Benim buradan isteğim, herkes nizamıyla, düzeniyle, nasıl ki biz çıktık, koç gibi yendik, yenildik, herkes o şekilde lige devam etsin, sezonu tamamlasın." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 33. haftasında 7 Mayıs Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasının final maçı olduğunun altını çizen Yamak, "Çıkacağız, elimizden geleni yapacağız. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Çünkü artık bu haftalarda rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Biz de bir mücadele içindeyiz." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ