Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta kim elendi? 17 Mayıs Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim olacak? Gelinim Mutfakta'da kim elenecek? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümüyle birlikte cevap buldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde bugün gelinlerin yaptığı tatlılar zor anlar yaşatırken, Ezgi diğer gelinlerden hesap soruyor. Peki yarışmaya kim veda edecek? İşte Gelinim Mutfakta 17 Mayıs 305. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli olacak. Haftanın en yüksek puanını alan gelini, 5 altın bileziğin de sahibi oldu. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi 68 puanla Gülcan oldu. Günün birincisi ise Güngör oldu ve bir çeyrek altının sahibi oldu.

        REKLAM

        Gelinler hafta finalinde yaptıkları tatlıda sıkıntılı anlar yaşıyor!

        Günün yarışma konusu olan tatlı yarışmacılara zor anlar yaşatıyor! Ezgi, kaynanası Reyhan Hanımın kutlama balonlarından birisinin kaybolduğunu görüyor ve diğer gelinlerden hesap soruyor! Hafta finalinde hangi gelin kaynana evine dönüyor? Hangi gelin 5 altın bileziği koluna takıyor?

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta haftanın en düşük puanını alan gelin 49 puanla Ceren oldu. Ceren ve kayınvalidesi Nesibe Hanım yarışmaya veda etti.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa