Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig 20202021 sezonu hazırlıklarına, 17 Ağustos'ta Bolu'da yapacağı ilk antrenmanla başlayacak. Bolu'da hazırlıklarını 2 Eylül'e kadar sürdürecek olan Gaziantep ekibi, kamp süresince üç hazırlık maçı yapacak.

        Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni sezon hazırlık programı netleşti. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de ilk kez mücadele eden ve sezonu 46 puanla sekizinci sırada tamamlayan Gaziantep FK, yeni sezon hazırlıkları için 16 Ağustos 2020 tarihinde Bolu'da toplanacak ve ilk antrenmanını 17 Ağustos'ta yapacak. Kırmızısiyahlılar, Bolu'daki hazırlıklarını 2 Eylül tarihinde tamamlayıp Gaziantep'e dönecek ve hazırlıklarına kentte devam edecek.Öte yandan Gaziantep'in bu süre içinde üç de hazırlık maçı yapacağı açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa