Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemoğlu ailesi tarafından Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı tamamlanan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, törenle hizmete açılacak.

        Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, 26 Ekim Cuma günü saat 14:00'te yapılacak törenle hizmete açılıyor. Yeni açılacak Fakülte ile ilgili bilgi veren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, ilçenin gelişimine önemli katkı sağlayacak fakülte ile merhum babası Mehmet Erdemoğlu’nun en büyük hayalini gerçekleştirmenin de gururunu yaşadıklarını ifade etti. İbrahim Erdemoğlu “ Rahmetli Babamızın eğitim konusundaki hassasiyeti ve bize verdiği emirler doğrultusunda eğitime yatırımlarımızı imkanlar ölçüsünde aralıksız sürdürüyoruz. Babamızın ve bizlerin doğup büyüdüğü bu topraklarda bir fakülte açmanın gururunu yaşıyoruz. Erdemoğlu Ailesi olarak, ülkemizin yarınları olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Eğitime yatırımlarımız kapsamında, şirketimizin doğduğu topraklar olan Adıyaman Besni’ de Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi inşa ederek gençlerimizin eğitimine destek vermeyi amaçlıyoruz. Tüm halkımızı açılış törenimize bekliyoruz” dedi.

        Besni İlçesinde 625 dönüm alan üzerine kurulan fakülte, 4 adet amfi derslik, 3 adet atölye, 4 adet stüdyo çalışma alanı, 2 adet bilgisayar laboratuvarı ve dört adet derslik, idari bölümde dekan ve dekan yardımcıları odası, 28 adet öğretim üyesi odası, fakülte sekretaryası, ofis, öğrenci işleri, kütüphane, toplantı ve 2 adet seminer salonu, kafeterya gibi sosyal donatılardan oluşuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa